TAKE AWAY (färdiglagat) 0270-16090

Om oss

McGee's öppnade januari 2017 (fullständiga rättigrights..) och har under åren blivit kända för vår goda & vällagade mat samt goda service. Burgare/högrevsburgare (högrevsköttet är framtaget tillsammans med Björks & Co. Färila) har på senare år transformerats från fast food till slow food. Nu kan man sitta ned och avnjuta en burgare med det lilla (mycket) extra.

Restaurangen heter Me and McGee´s och själva namnet kommer ifrån låten Me and Bobby McGee, skriven av Kris Kristofferson och Fred Foster 1969. Den kanske mest och kändaste versionen är framförd av Janis Joplin på 1969-1970. Restaurangens koncept återblickar på en tid när

lättsamheten och glädje fyllde människors sinnen. 

Det är denna positiva sida och sköna stämningen vi vill fånga upp med
restauranglokalens atmosfär med hjälp av musik från denna tidsepok.  

När ni kliver in på restaurangen Me & McGee´s möts ni av en lätt atmosfär i mysiga lokaler. Lokalen och stämningen ska likna ett allmänt vardagsrum, där vi träffas och beställer en trevlig burgare eller andra rätter, kanske tillsammans med en närproducerad dryck.
Musiken som ljuder i bakgrunden härrör ifrån 60-80 talet och smälter väl in i den sociala konversationsmiljö som vi vill framhäva
- en precis lagom volym som fyller restaurangen med god stämning.

Vi vill med personalens hjälp skapa en lätt stämning med humorinslag. När en gäst väl satt sin fot innanför våra dörrar vill vi att få gästen som stamkund. Vi vill leverera den absolut bästa och godaste burgaren i Hälsingland, det tillsammans en fantastisk dryck. Vi vill bli välkända för befolkningen i Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall, Gävle, Sundsvall samt människor som av olika anledningar besöker vårt underbara Söderhamn.
Välkomna.